Ontdek hoe we je kunnen helpen

Een marketingstrategie zonder een online marketing implementatie is vandaag de dag niet meer weg te denken. De kans is groot dat je vandaag al een website hebt. Maar vinden jouw prospects ook de weg naar jouw website terug? En doe je dit ook in een kostenefficiënte manier? Je moet een website bekijken als een winkel. Daar dien je ook de juiste marketingkanalen in te zetten om voldoende kopers te lokken. Het grote voordeel van online marketing en een website is dan weer dat alles meetbaar is.

De juiste trafiek naar de website genereren, dat doen we via de digitale advertising kanalen. Denk maar aan Google AdWords, Facebook ads, LinkedIn ads of eventueel E-mailmarketing / marketing automation. Afhankelijk van jouw bedrijf (SaaS / E-Commerce) zetten we de meest relevante kanalen in. Je kan van ons een maandelijks rapport verwachten waar we je door de cijfers en optimalisaties gidsen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

wat u kan verwachten

Wat kan je nu net van een online marketeer verwachten?

De eerste stap in ons proces is altijd duidelijk: analyse. We bekijken wat jouw doelstellingen zijn en hoe we die kunnen vertalen in een online marketing strategie. Is jouw website gericht op het genereren van online sales, of het genereren van leads? Is kosten-efficiëntie belangrijk, of ben je een Startup die eerder kijkt naar volumes opkrikken op korte termijn? Gezien onze brede ervaring kunnen we zorgen voor de meest relevante online marketing implementatie. Dat is te zien aan onderstaande screenshot van één van onze klanten, waarbij we het volume aan leads via AdWords op enkele weken tijd exponentieel hebben doen stijgen. Dat terwijl de CPL (Cost Per Lead) stabiel bleef en zonder aan kwaliteit van de lead in te boeten.

Google Analytics screenshot van één van onze afgeleverde projecten waarbij we lead intake exponentieel doen stijgen - terwijl de kost stabiel blijft.

startups waar we reeds voor werkten